Καλώς ήλθατε στο Ανθοπωλείο Anthokipos Από το 1985

Αποστολή & Παράδοση

Εκτελούμε παραγγελίες (Δευτέρα - Κυριακή)

Για τις αποστολές σας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε Αυθημερόν (Ζώνη Ώρας Παράδοσης)

1) 09:00-21:00 (οποιαδήποτε στιγμή)

Για παράδοση παραγγελιών συγκεκριμένες ώρες, επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας (κατόπιν συνεννόησης).

Το ανθοπωλείο Ανθόκηπος δεν εκτελεί παράδοση, χωρίς να έχει επικοινωνήσει νωρίτερα τηλεφωνικά με τον παραλήπτη. Υποχρεωτική τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη ώστε να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία του, την διεύθυνσή του, κ.λ.π. ΠΡΟΣΟΧΗ ο Ανθόκηπος δεν αναλαμβάνει εκπλήξεις, δηλαδή να παραδοθεί οποιαδήποτε παραγγελία χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη. Κατόπιν συνεννόησης με τον παραλήπτη θα παραδοθεί το προϊόν όποτε θελήσει εκείνος. Σε περίπτωση λάθους αριθμού, αυτόματα αναλαμβάνετε και την ευθύνη της αργοπορημένης ή της σε λάθος πρόσωπο αποστολής. Εαν ο παραλήπτης απουσιάζει, ή δεν επιθυμεί να παραλάβει το προιόν, τότε η παραγγελία επιστρέφει στο κατάστημά μας και έρχεστε εσείς στον χώρο μας για να παραλάβετε το προιόν σας. Η κάθε παραγγελία αποστέλλεται μονάχα 1 φορά.  

Η παραγγελία σας για να πάει σε π.χ 09:00 - 14:00 θα πρέπει να έχει προηγούμενως καταχωρηθεί στο σύστημά μας τουλάχιστον 2 ώρες νωρίτερα, δηλαδή έως τις 12:00, διαφορετικά θα πάει την απογευματινή ώρα ή την επόμενη μέρα. Αντιστοιχα αυτό συμβαίνει και στην απογευματινή ώρα παράδοσης. Όπως είναι αντιληπτό οποιαδήποτε παραγγελία έχει κάποιο χρόνο προετοιμασίας και άλλο τόσο χρόνο παράδοσης, έτσι παρόλο που το σύστημα μπορεί να σας επιτρέψει να κάνετε μία παραγγελία π.χ 13:00 για να παραδοθεί εως τις 14:00, αυτό είναι αδύνατον διότι τα δρομολόγια βγαίνουν πιο πριν 2 ώρες. Εξάλλου "δεν πετάμε", έτσι χρειάζεται ώρα για να μπορούμε να φτιάξουμε το προιόν της παραγγελίας, να το αμπαλάρουμε, να επικοινωνήσουμε με τον παραλήπτη, να είναι εδώ ο διανομέας μας που θα πάει την παραγγελία και κατόπιν να πάει η παραγγελία = σύνολο ώρα προετοιμασίας 2 ώρες. Το πεδίο της ώρας αφορά λοιπόν την ώρα που θα πάει η παραγγελία σας και ΟΧΙ την ώρα που κάνετε την παραγγελία. 

Σε περίπτωση αδυναμίας εκπλήρωσης της παραγγελίας, εντός της ίδιας μέρας, το ανθοπωλείο Ανθόκηπος υποχρεούται στην έγκυρη ειδοποίηση του πελάτη - αποστολέα.

Σε μεγάλες γιορτές, για την έγκαιρη εκτέλεση των παραγγελιών σας, είναι καλύτερα να δίνονται 1 ημέρα πρίν. Σε μεγάλες γιορτές π.χ Αγίου Βαλεντίνου, Γιορτή της Γυναίκας, Γιορτή της Μητέρας, Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης, λόγω μεγάλου φόρτου παραγγελιών, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα καθυστέρησης όσο αναφορά την ώρα παράδοσης.

Αν ο παραλήπτης δεν δεχτεί να λάβει το προϊόν τότε η ευθύνη είναι δική σας και το κατάστημα δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για επιστροφή χρημάτων, ωστόσο μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα.


*Σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής απλά υπάρχει minimum παραγγελίας (ελάχιστη χρέωση).