Καλώς ήλθατε στο Ανθοπωλείο Anthokipos Από το 1985

Ποιοί είμαστε

Ο Α ν θ ό κ η π ο ς σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό του κατάστημα και με γνώμονα την εξυπηρέτησή σας είναι έτοιμος να ικανοποιήσει την κάθε σας επιθυμία και ανάγκη. Η εμπειρία σαράντα χρόνων στο χώρο μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε σε κάθε είδους πρόκληση. Η τεράστια ποικιλία μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε την κάθε σας σκέψη. Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας αναλαμβάνοντας το γάμο, τη βάπτιση ή και οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση, αλλά ακόμα και τις μικρές χαρές της καθημερινότητας. Εδώ μιλάνε οι Πράξεις και όχι τα Λόγια.

Η πενηντάχρονη πορεία μας στον ονειρεμένο κόσμο των λουλουδιών συνεχίζεται και αναπτύσσεται ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις και νέες τάσεις της ανθοδετικής τέχνης.

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων μας είναι εδώ για να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Ελάτε σ’ εμάς να σας ικανοποιήσουμε πλήρως και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Εμπιστευτείτε μας για όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας εκδηλώσεις (γάμοι, αρραβώνες, βαφτίσεις, δεξιώσεις, συνέδρια κ.α.). Με υπευθυνότητα και συνέπεια εκτελούμε γρήγορα την παραγγελία σας παραδίδοντας ολόφρεσκες δημιουργίες και συνθέσεις φυτών επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και επαγγελματισμού που μας διακατέχει.

Επιλέξτε τα λουλούδια και τα φυτά που σας αντιπροσωπεύουν και αφήστε τις αισθήσεις σας να παρασυρθούν από τα αρώματα και τα υπέροχα χρώματά τους.

Δημιουργίες όμορφες, φρέσκες, ποικιλία αξιόλογη, τιμές ασυναγώνιστες, ευγένεια και σωστή εξυπηρέτηση είναι λίγα μόνο από τα συστατικά της επιτυχίας μας.

Σας περιμένουμε στο e-mail της επιχείρησής μας να συζητήσουμε οποιοδήποτε λόγο, διευκρίνηση, απορία ακόμα και παρατήρηση που αφορά το αντικείμενο της δουλειάς μας.

Αναλαμβάνουμε στολισμούς Γάμων, Βαπτίσεων και Δεξιώσεων. Online παραγγελίες λουλουδιών-αυθημερόν παραδόσεις.

Το ανθοπωλείο μας λειτουργεί καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα από τις 08:00πμ -10:00 μμ στην διεύθυνση λεωφόρος Κύπρου 100 & Αγίας Σοφίας 25, Τ.Κ 16232, Αθήνα, Αττική, Ελλάδα.